fbpx

Up for a bite? The best food in town awaits you.

7

M O RSO

Het jaar is 1920. The Twenties are Roaring. Flanerend door het bruisende Antwerpen geniet je van de bedrijvigheid die de Olympische Zomerspelen met zich meegebracht hebben. De ondergaande zon kust het Scheldewater. Tijd om de Kaaien te verlaten en via de Suikerrui richting de Grote Markt te trekken. Daar valt altijd wat te beleven. Het Steen net achter je, wordt je aandacht plots getrokken door een streep verleidelijke charleston-muziek, gevolgd door de smaakmakende geur van gegrild vlees. Beide komen uit een gezellig uitziend restaurant met groot straatterras en Brits geïnspireerd interieur waarin bruine en gouden toetsen overheersen. Later zou dit ‘vintage’ of ‘retro’ genoemd worden, maar dat weet je natuurlijk niet. Je wordt vriendelijk onthaald door de zaakvoerder, compleet met news boy’s cap en colbertkostuum. Z’n pocket watch moffelt ‘ie achteloos weg. Hij brengt je naar je tafel – langs een muur gesierd met portretten van Gloria Swanson en Douglas Elton Ulman – en biedt je alvast een glaasje bubbels aan. De menukaart ligt op je te wachten. Watertanden. Frans-Belgische keuken met brochette- en spiesgerechten als specialiteit. Let’s dive in & grab a Morso…

7

SPEAKEASYCOCKTAILKELDER

SPEAKEASY COCKTAIL KELDER

Niets roept harder Roaring Twenties dan een ondergrondse Speakeasy Bar, toch? Dat vinden wij ook!

Onze gezellige CocktailKelder is dan ook precies in die stijl ingericht.
Het is de ideale ruimte voor beperkte groepen tot 14 à 20 personen, die willen genieten van een:

  • receptie
  • company drink
  • intieme cocktail party
  • dinner party
  • etc.

We stellen deze benedenverdieping beschikbaar op vrijdag & zaterdag of de avond voor een feestdag.

Geïntrigeerd? Kom dan zeker eens vrijblijvend kijken (tijdens de openingsuren van ons resto) of stuur ons een mailtje via de knop hiernaast.

Looking forward to having you over!

7

HET MENU

Lees via de knop hieronder wat onze pot schaft.

TIP: onze sharing dishes zijn enorm in trek!

RESERVEER JE TAFEL ONLINE:

it’s morSOOOO easy!

PS: loopt er toch wat mis?
Laat dat geen roet in jouw reservatie en ons eten gooien…
Bel ons even op
en we brengen dat meteen in orde:
+32 3 502 32 30.